-
 • Tagsági kártya

  REGISZTÁLJ MÉG MA!

 • Control Master

  CONTROL MASTER

 • Control Master

  CONTROL MASTER

 • Tagsági kártya

  AHOGY SZERETNÉD

Üdv a Gastro Cloud weboldalán! Azon dolgozunk, hogy a világ első komplett gasztronómiai portálját hozzuk létre. Vendégeknek kedvezményket, ajándékokat míg vendéglátóknak komplett online ügyviteli rendszert és high-tech megoldásokat biztosítunk!
Article 1
Article 1
24November Bankszámlaszámunk megváltozott
Article 2
Article 2
04November Sárgadinnyeleves vaníliás mascarpone galuskával
 • Article Two

Sárgadinnyeleves vaníliás mascarpone galuskával

Receptek

A hazai országúti kalandok gyakori eleme az útszéli dinnyeárus. Még benne vagyunk a szezonban, így ha épp nyaralni mentek, vagy már hazafelé tartotok, akkor álljatok meg egy kis sárgadinnyéért. Ha ez megvan, már csak meg kell érkezni és összedobni egy pofonegyszerű levest a felfrissülés jegyében.

Tovább →

Project One
Project One

Házi Majonéz (alaprecept)

Receptek

Pofon egyszerűen készül, mégis a legtöbben az ipari minőséget választják. Szabaduljatok meg az E sorszámozott káros adalékoktól és szánjatok 10 percet ennek a klasszikus hideg mártásnak az elkészítésére. A hűtőben napokig tárolható biztonsággal és az ízvilág a ti fantáziátokat tükrözheti.

Tovább →

Project Two
Project Two

Croque Monsieur

Receptek

A tartalmas, finom reggelik világának egyik királya következik most. Könnyű besamel, gruyere sajt és sonka hármas egysége…azaz a Croque Monsieur. Ezer féleképp készülhet, minden receptben van egy kis csavar. A mienkben az édeskés dijoni mustár a titok. Reggelire fel hát!

Tovább →

Project Three
Project Three

Hajdinás palacsinta kolbásszal

Receptek

A streetfood kifejezés manapság nagyon divatosan hat, hiszen a műfaj soha nem látott teret nyert itthon is. Hihetetlen változó a kínálat a levesbároktól a házi hamburgerkészítőkig. Valahol a kettő között ott van az utcai gyorsétkezések egyik nagy öregje, mai választottunk: a hot-dog.Új köntösbe bújtatjuk nektek mindezt, egy kis francia csavarral breton földről.

Tovább →

Quotation
Quotation

A pincér udvariasan megkérdi a vendéget: 
- Hogy ízlik a sült, uram? 
- Mint szakértő mondom, remek darab. 
- Ön szakács?
- Nem, cipész vagyok!

— Szakács Viccek
Project Four
Project Four

Mentás cukkíni krémleves

Receptek

Egyre többen választják a nyers táplálkozási formát. Dobunk hát egy tippet nekik is. A fülledt, vihar előtti csendben bekanalazni egy ízletes hideg leves felbecsülhetetlen. Minden másra ott a MasterCard…mint tudjuk. Bár ehhez az ételhez nem kell zsebbe nyúlni; olcsó és finom. Kell ennél több?

Tovább →

Project Five
Project Five

Erdeigyümölcsös túrótorta

Receptek

Képzeljétek el, ahogyan egy erdei séta során ráleltek a „gumicukorrá” érett vad vörös gyümölcsökre és felöltöztetitek a könnyű túrókrémet velük. Csak az omlós alap igényel sütést. Ennyi idő alatt még a lakás sem alakul szaunává, amint pedig kihűlt a torta le is hűthetitek magatokat…kár lenne kihagyni!

Tovább →

Video 1
Video Icon
handballerd
Gastro Cloud kártyaelfogadóhelyek
kávé Kávé és Tea ajánlatunk
Rubicon kávé és tea

Kávé és Tea ajánlatunk

A legfinomabb alapanyagokből... egy új lengyel termék

A Kávé iránt érzett szenvedélyünkből adódóan, olyan tökéletes, frissen őrölt, aromákban gazdag termékeket kínálunk, melyek minőségét Adam Mickiewicz lengyel költő szavaival tudnánk a legtalálóbban kifejezni. “Benne a szén sötétje, a borostyán fénye, a mokka illata, s a méz sűrűje.”

Tovább →

Malomkert Hotel
Horeca Icon
Malomkert Hotel
HTML5 Icon
Hyperlink Icon
Malom Bisztró
Horeca Icon
Malom Bisztró
Malom Bisztró

Malom Bisztró

A MALOM Bisztró más, mint a budapesti kávézók megszokott világa. Mindig vár valami új, valami izgalmas, valami más.

Tovább →

+
Copyright © 2014 Gastro Cloud Kft.