-
 • Tagsági kártya

  REGISZTÁLJ MÉG MA!

 • Control Master

  CONTROL MASTER

 • Control Master

  CONTROL MASTER

 • Tagsági kártya

  AHOGY SZERETNÉD

Üdv a Gastro Cloud weboldalán! Azon dolgozunk, hogy a világ első komplett gasztronómiai portálját hozzuk létre. Vendégeknek kedvezményket, ajándékokat míg vendéglátóknak komplett online ügyviteli rendszert és high-tech megoldásokat biztosítunk!
Article 1
Article 1
24November Bankszámlaszámunk megváltozott
Article 2
Article 2
04November Sárgadinnyeleves vaníliás mascarpone galuskával
 • Article Two

Sárgadinnyeleves vaníliás mascarpone galuskával

Receptek

A hazai országúti kalandok gyakori eleme az útszéli dinnyeárus. Még benne vagyunk a szezonban, így ha épp nyaralni mentek, vagy már hazafelé tartotok, akkor álljatok meg egy kis sárgadinnyéért. Ha ez megvan, már csak meg kell érkezni és összedobni egy pofonegyszerű levest a felfrissülés jegyében.

Tovább →

Project One
Project One

Házi Majonéz (alaprecept)

Receptek

Pofon egyszerűen készül, mégis a legtöbben az ipari minőséget választják. Szabaduljatok meg az E sorszámozott káros adalékoktól és szánjatok 10 percet ennek a klasszikus hideg mártásnak az elkészítésére. A hűtőben napokig tárolható biztonsággal és az ízvilág a ti fantáziátokat tükrözheti.

Tovább →

Project Two
Project Two

Croque Monsieur

Receptek

A tartalmas, finom reggelik világának egyik királya következik most. Könnyű besamel, gruyere sajt és sonka hármas egysége…azaz a Croque Monsieur. Ezer féleképp készülhet, minden receptben van egy kis csavar. A mienkben az édeskés dijoni mustár a titok. Reggelire fel hát!

Tovább →

Project Three
Project Three

Hajdinás palacsinta kolbásszal

Receptek

A streetfood kifejezés manapság nagyon divatosan hat, hiszen a műfaj soha nem látott teret nyert itthon is. Hihetetlen változó a kínálat a levesbároktól a házi hamburgerkészítőkig. Valahol a kettő között ott van az utcai gyorsétkezések egyik nagy öregje, mai választottunk: a hot-dog.Új köntösbe bújtatjuk nektek mindezt, egy kis francia csavarral breton földről.

Tovább →

Quotation
Quotation

A pincér udvariasan megkérdi a vendéget: 
- Hogy ízlik a sült, uram? 
- Mint szakértő mondom, remek darab. 
- Ön szakács?
- Nem, cipész vagyok!

— Szakács Viccek
Project Four
Project Four

Mentás cukkíni krémleves

Receptek

Egyre többen választják a nyers táplálkozási formát. Dobunk hát egy tippet nekik is. A fülledt, vihar előtti csendben bekanalazni egy ízletes hideg leves felbecsülhetetlen. Minden másra ott a MasterCard…mint tudjuk. Bár ehhez az ételhez nem kell zsebbe nyúlni; olcsó és finom. Kell ennél több?

Tovább →

Project Five
Project Five

Erdeigyümölcsös túrótorta

Receptek

Képzeljétek el, ahogyan egy erdei séta során ráleltek a „gumicukorrá” érett vad vörös gyümölcsökre és felöltöztetitek a könnyű túrókrémet velük. Csak az omlós alap igényel sütést. Ennyi idő alatt még a lakás sem alakul szaunává, amint pedig kihűlt a torta le is hűthetitek magatokat…kár lenne kihagyni!

Tovább →

Video 1
Video Icon
handballerd
Gastro Cloud kártyaelfogadóhelyek
kávé Kávé és Tea ajánlatunk
Rubicon kávé és tea

Kávé és Tea ajánlatunk

A legfinomabb alapanyagokből... egy új lengyel termék

A Kávé iránt érzett szenvedélyünkből adódóan, olyan tökéletes, frissen őrölt, aromákban gazdag termékeket kínálunk, melyek minőségét Adam Mickiewicz lengyel költő szavaival tudnánk a legtalálóbban kifejezni. “Benne a szén sötétje, a borostyán fénye, a mokka illata, s a méz sűrűje.”

Tovább →

Érd Aréna
Horeca Icon
Érd Aréna
HTML5 Icon
Hyperlink Icon
Don Leone Étterem
Horeca Icon
Don Leone Étterem
Don Leone Étterem

Don Leone Étterem

Minden Délben kétfogásos menüvel várjuk kedves Vendégeinket! Az ebédet 12 órától szolgáljuk fel egészen a készlet erejéig.

Tovább →

+
Copyright © 2014 Gastro Cloud Kft.