Kávé és tea ajánlatunk
rubicon
A Kávé iránt érzett szenvedélyünkből adódóan, olyan tökéletes, frissen őrölt, aromákban gazdag termékeket kínálunk, melyek minőségét Adam Mickiewicz lengyel költő szavaival tudnánk a legtalálóbban kifejezni. “Benne a szén sötétje, a borostyán fénye, a mokka illata, s a méz sűrűje.”

Mi is ez?

A Gastro Cloud partneri megállopodást kötött a Rubicon kávé hazai forgalmazójával. Miért? Mert hihetetlen jó minőségű kávéjuk és teájuk van. Van még egy érdekessége a dolognak. A srácok úgy döntöttek, hogy MLM-es rendszerben fognak kávét árulni, mivel így lehet a legolcsóbban betörni a piacra. Nem kispályások, de ez minket hidegen hagy, lényeg, hogy eszméletlen jó az áru és az áruk!

Egy jó kávét?

Egy perc alatt megfőztek minket! Nekünk ez a vanilás kávé a kedvencünk!
Aki ki akarja próbálni a kávékat, annak érdemes lehet inkább egyből partnerként belépni, mert a startcsomagok kedvezőbb áruak és benne van minden, ami kell!

Lépj be a GastroCloud Rubicon webshopjába

Egy jó kávézós melót?

Mivel ez az MLM most startol és mi vagyunk a piramis tetején, így ugyancsak érdemes lehet belépni partnerként! Kávézz, teázz, keress pénzt! Szólunk előre: kb 30 rugó a startcsomag, ami egy rakás különböző fajta terméket tartalmaz. Megéri.

Ugrás a partneri csatlakozás weboldalára

Copyright © 2014 Gastro Cloud Kft.