Rólunk
iroda
Azért vagyunk, hogy a legjobb szolgáltatást biztosítsuk partnereink számára. 110%-os alapelvünk biztosítja, hogy megfeleljünk az Ön elvárásainak is. Tegyen minket próbára!

A csapat

Akiknek nincs olyan, hogy lehetetlen!

Rólunk mondták

A fantasztikus partnereik akik szeretnek minket
Kedves László, tegnap a kollegád fél isten volt! Nem tudom mesélte-e, hogy milyen „csodát” talált nálunk, de a lényeg, hogy kevés embert ismerek, aki ott maradt volna és ilyen segítőkészen áll a dolgokhoz. Nagyon hálásak vagyunk neki, nektek! 1000 köszönet még egyszer.
- Dóri
Az Érd Aréna, teljesen új alapokra helyezi, amit egy sportcsarnokról illetve uszodáról eddig gondoltunk. Ezért bíztuk meg a Gastro Cloud Kft-t, a teljes arculat kialakításával, online megjelenésünk és ügyviteli szoftvereink fejlesztésével. Sikerült egy olyan összhangban működő rendszert kiépíteniük, mely nagyban megkönnyíti a mindennapi munkánkat. Pontos, jól visszaellenőrizhető és kezelhető felületeket kaptunk, mely az elmúlt hónapokban bebizonyította, hogy jól döntöttünk!
- ÉrdAréna
A Malom Bisztró életét a Gastro Cloud rendszere olyan szinten könnyíti meg, amit egy ével ezelőtt el sem tudtunk volna képzelni. Egyszerűen kezelhető, letisztult, igényes felületen dolgozhatunk és könnyű visszaellenőrzési lehetőséget biztosít. Olyan pluszt adtak a rendszerükhöz, ami ebben az ágazatban egyedülálló. Nem kellett csalódnunk akkor sem mikor az online rendszerünk kialakításáról volt szó. Minden tekintetben egy kirívóan jó csapat áll a rendszer mögött!
- MalomBisztró
Cégünknél, mindenben elvárjuk az egyszerűséget, letisztultságot, használhatóságot. Ezen feltételeknek tökéletesen megfelel, a Gastro Cloud rendszere, mely teljes kőrűen kiszolgálja az ügyfeleink és cégünk igényeit. A részünkre fejlesztett rendszerek használhatósága, túlmutat a mai kor elvárásain!
- Zólyomi Ádám